GRATIS ZOEKERTJES | SNEUP.BE

 * Ledger Nano S - The secure hardware wallet for cryptocurrency

Van:donderdag 28 december 2017
Tot:vrijdag 28 december 2018
 ADVERTEERDER  
  
 NaamNixon
 LandNederland
 WoonplaatsAlmere
 Bekijk deWebsite van de adverteerder
  
 INFORMATIE  
  
 TypeTe Koop
 Prijs58,-
 
 OMSCHRIJVING

De Ledger Nano S is een cryptocurrency hardware wallet ontwikkeld door het Franse bedrijf Ledger. Deze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van (hardware) cryptocurrency wallets en zakelijke blockchain toepassingen.

Ledger biedt verschillende hardware wallets aan, waaronder de “Nano S” en de “Blue”.

Samen met Trezor, is Ledger marktleider op gebied van hardware wallets voor cryptocurrencies. Het bedrijf staat er om bekend dat hun hardware wallets snel ondersteuning bieden voor nieuwe populaire cryptovaluta.

Na het plaatsen van een bestelling stuurt Ledger netjes een bevestiging, alsmede en track & trace link wanneer de bestelling verzonden is. De hardware wallet wordt verzonden vanuit Frankrijk en wordt binnen een paar dagen thuis bezorgd.

De Ledger hardware wallet controleert de integriteit van de software op het apparaat iedere keer dat de wallet wordt ingeschakeld. Een Secure Element chip voorkomt dat er met de hardware gerommeld kan worden. Op deze manier worden alle hardware wallets van Ledger beveiligd tegen kwetsbaarheden.


Op het moment van schrijven ondersteunt de Ledger Nano S bijna 20 verschillende cryptocurrencies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic, Komodo, Litecoin, Stratis, Zcash, Ripple, PoSW, Ark, Ubiq, Expanse, PIVX, Vertcoin en Viacoin.

Alle Ledger software wallet applicaties hebben dezelfde look and feel. Hebben een duidelijke weergave van het saldo, overzicht van alle transacties en de mogelijkheid om betalingen te versturen en te ontvangen.


Bestel hem vandaag nog, zodat u snel kunt beginnen met het veilig opbergen van uw Bitcoins of andere ICO's.


 

(Terug) naar de advertentie >>>


Gratis adverteren doe je op Advertentiesite Sneup.be