Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4015 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Reageerbuisjes party-tube 20 ml met garantiesluiting

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zondag 11 maart 2018  |  Verloopt op zaterdag 9 juni 2018
168 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Partydrink
Land
Nederland
Telefoon
+31413367809
Woonplaats
Veghel
Website
Bekijk alle
advertenties van Partydrink
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
5463 RE
Postcode
5463 RE
Plaats
Veghel
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Reageerbuisjes party-tube 20 ml met garantiesluiting

Het beste medicijn voor een fantastische avond: Reageerbuis shotje, eventueel bedrukt met eigen logo, tekst of afbeelding. Bestel online bij Partydrink!

Reageerbuisjes party-tube 20 ml met garantiesluiting
Reageerbuis shotjes zijn een unieke traktatie voor iedereen! Een reageerbuis shotje is de perfecte toevoeging aan veel verschillende soorten evenementen. Van een gezellig verjaardagsfeest tot grootschalige evenementen.

Het reageerbuisshotje staat ook wel bekend als een Party Tube. Bij Partydrink bestel je een reageerbuisshotje heel gemakkelijk ťn snel.

Dit reageerbuisshotje heeft een inhoud van 20 ml. Het buisje is voorzien van een schroefdop met garantiesluiting. Dit maakt de shotjes geschikt voor eenmalig gebruik. Het is altijd te controleren of niemand je voor is geweest.

Gepersonaliseerd reageerbuis shotje
Je kunt het plastic reageerbuis shotje naar wens vullen. Je kunt de buisjes laten vullen met een van de dranken uit ons assortiment of de buisjes vullen met een eigen drankje. Aan jou de keuze!

Het reageerbuisshotje is verder te personaliseren voor een bedrukt etiket toe te voegen. Wij kunnen de etiketten bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Op deze manier zijn de reageerbuisshotjes een ludiek promotiemiddel, een uniek aandenken of een perfecte toevoeging aan jouw evenement.

Enkele specificaties van ons reageerbuis shotje:

Lengte inclusief dop: 13 cm
Diameter: 2 cm
Materiaal: kunststof transparant
Kleur dop: zwart


Gratis zoekertjes

Met 8524 gebruikers, 4015 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.