Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4015 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Lege mini flesjes om zelf te vullen met je favoriete drank vind je hier!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zondag 11 maart 2018  |  Verloopt op zaterdag 9 juni 2018
163 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Partydrink
Land
Nederland
Telefoon
+31413367809
Woonplaats
Veghel
Website
Bekijk alle
advertenties van Partydrink
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs
5463 RE
Postcode
5463 RE
Plaats
Veghel
Provincie
NL - Noord-Brabant
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Lege mini flesjes om zelf te vullen met je favoriete drank vind je hier!

Lege Mini Flesjes

Bent u op zoek naar lege mini flesjes? Ook dan ben je bij Partydrink aan het juiste adres! Deze mini flesjes zijn nog niet voorzien van een drankje. U kunt dus zelf deze lege mini flesjes vullen met een drank naar keuze. De flesjes zijn blanco en gemaakt van glas zonder kleur. U kunt er voor kiezen om deze mini flesjes te bestellen zonder etiket, maar u kunt bij ons ook uw flesjes voorzien van een gepersonaliseerd etiket.

Mini flesjes als bedankje of aandenken

Onze lege mini flesjes zijn uitermate geschikt als bedankje voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksbedankje of geboortebedankje. De kleine attentie met eigen etiket is altijd een origineel cadeau.

Ook als aandenken zijn deze lege mini flesjes een leuk idee. Gevuld met een drank naar keuze en voorzien van een gepersonaliseerd etiket zijn deze mini flesjes een origineel aandenken na een feest of jubileum.

Mini flesjes als promotiemateriaal

Wanneer u onze lege mini flesjes voorziet van een etiket met een logo en/of tekst en vult met een drankje naar keuze, dan heb je het perfecte item ter promotie van jouw bedrijf of evenement. Daar je een eigen draai aan de mini flesjes heb je een leuke en originele vervanging van een flyer of brochure. Zo val je zeker op!

Onze lege mini flesjes zijn geheel naar eigen wens zelf te vullen en kunnen door ons worden voorzien van een gepersonaliseerd etiket met afbeelding, tekst en/of logo. De flesjes hebben een inhoud van 20-40-100 milliliter.

Heb je liever reeds gevulde flesjes? Bekijk dan onze shotjes!


Gratis zoekertjes

Met 8524 gebruikers, 4015 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.