Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3715 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Vakantiehuisje Cleo in Burgh-Haamstede

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 24 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 24 april 2018
1492 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Cleo
Land
Nederland
Woonplaats
Burgh-Haamstede
Website
Bekijk alle
advertenties van Cleo
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
€385
Prijs-Optie
Vanaf
Plaats
Burgh-Haamstede
Provincie
NL - Zeeland
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Vakantiehuisje Cleo in Burgh-Haamstede

Sfeervol vrijstaand vakantiehuisje met WIFI voor max. 2 pers in Burgh-Haamstede Het woongedeelte met open keuken heeft een gezellig zitje met TV,Radio/CD speler en een DVD speler en div. boeken die u kunt lezen tijdens uw verblijf. Het keukengedeelte heeft een grote koelkast met vriesvak, een vierpits gastel,een combi-magnetron en een gewoon koffieapparaat + een Senseo. De slaapkamer heeft een 2 pers. bed een luxe badmeubel met warm/koud water en een toilet.
De doucheruimte is apart gelegen, ook is er een wandzitje en een thermostaat kraan.
In de gezellige tuin met grote Palmbomen en bloeiende planten zijn leuke terrasjes met zon en schaduw om heerlijk te relaxen.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan, ook betreft het een niet rokers huisje. Het is zeer gunstig gelegen voor wandelaars en fietsers, de zee en prachtige stranden, bossen /winkels en gezellige terrasjes liggen praktisch om de hoek.
Voor fietsliefhebbers en wandelaars zijn veel mooie routes in de directe omgeving en kunt u prachtige fietstochten maken door de mooie natuur,. Voor vogelaars is er heel veel te zien in het prachtige natuurgebied TUURELUUR, de 'Zeepe duinen' en de Boswachterij 'De Domeinen'.
De prachtige kust van Schouwen-Duiveland is als enige nog ongerept en zonder bebouwing dus puur natuur, mensen die van rust en natuur houden komen zeker aan hun trekken maar ook voor vertier en gezellige terrasjes hoeft u niet ver te gaan want dit alles is in de directe omgeving te vinden. VOOR RESERVERING OF INFORMATIE OVER BESCHIKBAARHEID KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACT FORMULIER OP DE WEBSITE. VAKANTIEHUISJE CLEO IS BESCHIKBAAR VAN MEI T/M SEPTEMBER.
In juni/Juli en Augustus is alleen weekverhuur of een langere periode mogelijk, de wisseldag is op vrijdag maar soms kan daar ook van af geweken worden..br> Alleen in de maanden mei en september is er gelegenheid om een weekend of midweek te reserveren met een min. van 3/4 nachten Weekprijzen
Mei € 385 Juni € 435 Juli € 485 Aug. € 485 Sept. € 435 AANBIEDING: IN MEI EN SEPTEMBER GEVEN WIJ U 40 € KORTING BIJ VERBLIJF VAN MINIMAAL ÉÉN WEEK, DEZE KORTING IS NOG NIET IN BOVENSTAANDE PRIJS VERWERKT. Deze korting is alleen niet van toepassing tijdens Hemelvaart of Pinksteren. Als u een boeking plaatst dan dient u er wel rekening mee te houden dat u 30% van het bedrag + €50 borg per omgaande overgemaakt moet worden, betreft het een late boeking binnen 4 weken voor aankomst dan moet het gehele bedrag per direct worden overgemaakt. website http://www.vakantiehuisjehaamstede.nl


Gratis zoekertjes

Met 8477 gebruikers, 3715 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.