Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4009 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Gezellig en goed Nederlands B&B in Spaanse PyreneeŽn

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 10 januari 2018  |  Verloopt op dinsdag 10 april 2018
260 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
CasaAlamos
Land
Spanje
Telefoon
+34638326667
Woonplaats
Visalibons, Spanje
Website
Bekijk alle
advertenties van CasaAlamos
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom inSlide-show
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
vanaf Ä73 kamer met ontbijt 2p.
Postcode
22484
Plaats
Visalibons
 OMSCHRIJVING

Gezellig en goed Nederlands B&B in Spaanse PyreneeŽn

Boek een natuur, rust, wandel, outdoor vakantie in de prachtige Spaanse PyreneeŽn, vakantiebestemming bij uitstek voor rustzoekers, natuurliefhebbers, buitensporters en voor (berg)wandelaars!!

Ons gezellige en gemoedelijke Casa Alamos Bed & Breakfast staat voor u beschikbaar als een gunstig gelegen uitvalsbasis om onze prachtige en uitdagende landstreek, de Ribagorza, te ontdekken. Een goede maaltijd en persoonlijke verzorging doen de rest!

Casa Alamos in Visalibons beschikt over 4 originele, karakteristieke en ruime gastenkamers met eigen badkamer. Het grote oude huis beschikt over een grote gezamenlijke salon en een gezellige tuin. Wij serveren ontbijtbuffet en avondmaaltijden en kunnen ook voor een lunch(pakket) zorgen. Er is een uitgebreide honestybar tegen Spaanse prijzen. Gratis WiFi aanwezig en honden zijn gratis welkom!
Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek onze website eens!

Prijzen seizoen 2018:
Kamer Ä73 voor 2 personen inclusief ontbijt en BTW in het laagseizoen, Ä83 voor 2 personen inclusief ontbijt en BTW in het hoogseizoen (30 juni tot 2 september 2018).
Lunch(pakket) Ä8 p.p. / 3 gangen diner Ä18,50 p.p. all-in

Op de beoordelingswebsite Zoover is Casa Alamos B&B in 2017 door haar gasten wederom met een Zoover Award (score 9,6) beoordeeld. Op de website van Tripadvisor is ons B&B met een Certificaat van Uitmuntendheid gewaardeerd.

Bekijk onze website voor meer details of neem vrijblijvend contact met ons op. tel. mob. (+34) 638 32 66 67.

Groeten van Gerrit en Corrina Kruis
Visalibons, Spanje

tel.: +34 638 32 66 67 / casaalamos@hotmail.com


Gratis zoekertjes

Met 8526 gebruikers, 4009 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.