Gratis Adverteren België | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3715 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

''Kaneelwrap, Makkelijk Mooi''

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 27 december 2017  |  Verloopt op dinsdag 27 maart 2018
1292 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
BodyLijn
Land
Nederland
Telefoon
0347-375935
Woonplaats
Vianen
Website
Bekijk alle
advertenties van BodyLijn
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Postcode
4131 CL
Plaats
Vianen
Provincie
NL - Utrecht
Land
Nederland
 
 OMSCHRIJVING

''Kaneelwrap, Makkelijk Mooi''

De kaneelcrème is een aromawikkelmethode.

Dit is een aangename én zeer succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. De speciaal ontwikkelde kaneelcrème heeft, in combinatie met de wikkelmethode, positieve effecten op onder meer figuurcorrectie en de bestrijding van cellulitis en striae.
Na een behandeling voelt u zich zowel lichamelijk als geestelijk helemaal gesterkt!

HET IS BELANGRIJK DAT U,GOED IN UW VEL ZIT!

Bij de kaneelpakking wordt gebruik gemaakt van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier). De kaneelwrap kan vervolgens op twee manieren worden toegepast. De bekendste methode is de traditionele manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De aromatische stoffen in de Thermae-crème kunnen werk doen.

U kunt de kaneelwrap tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de Thermae-crème. Hiermee bereikt u binnen 15 minuten hetzelfde resultaat als met een 60 minuten durende wikkelmethode. Combineert u de pakking met een infraroodbehandeling, dan is 30 minuten voldoende. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoeft u na afloop niet te douchen.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze site.
Behandeling op afspraak. 0347-375935

BodyLijn
Haviklaan 4
4131 CL Vianen


Gratis zoekertjes

Met 8477 gebruikers, 3715 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dè snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in België.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.