Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3715 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Lymfe drainage, voor goed werkende lymfe

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 27 december 2017  |  Verloopt op dinsdag 27 maart 2018
1409 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
BodyLijn
Land
Nederland
Telefoon
0347-375935
Woonplaats
Vianen
Website
Bekijk alle
advertenties van BodyLijn
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4131 CL
Plaats
Vianen
 OMSCHRIJVING

Lymfe drainage, voor goed werkende lymfe

Lymfeblokkades opheffen voor een gezond lichaam bij BodyLijn in Vianen.

De Lymfo-balance is ontwikkeld in Duitsland en vindt zijn oorsprong in het gebruik binnen kuuroorden. Zo is er een aangepast apparaat ontstaan om in ziekenhuizen e.d. ingezet te kunnen worden, wat in Duitsland ook gebeurd. Het goede van de reeds bestaande (medische) ervaring en ons eigen concept zijn doorgevoerd in dit apparaat.
Met de Lymfo-balance is het mogelijk om met speciaal geprogrammeerde programmaís blokkades op te heffen, kortom een welkome aanvulling in onze salon BodyLijn.

De Lymfo-balance richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het lymfestelsel. Het lymfestelsel bestaat in ons lichaam naast het bloedvatenstelsel. Zowel het bloedvaten als het lymfestelsel is een gesloten systeem. Met dit verschil dat de bloedvaten niets doorlaten naar buiten toe, tenzij er sprake is van een bloeding. De vaten van het lymfestelsel zijn half doorlaatbaar (semipermeabel).

Een ander verschil is dat het bloedvatenstelsel een eigen direct pompsysteem heeft, namelijk het hart, terwijl het lymfesysteem afhankelijk is van onze spierbewegingen om de lymfe te laten circuleren.

Zoals het vaten systeem kan verstoppen, kunnen er eveneens blokkades in het lymfesysteem aanwezig zijn. Met de Lymfo-balance is het mogelijk dit lymfestelsel door te meten en eventuele blokkades te constateren.

Blokkades kunnen bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn dat: men een slechtere verbranding heeft, als men een lymfe blokkade heeft dan heeft men automatisch een slechtere verbranding. De mate van de blokkade is bepalend voor de mate van de slechtere verbranding. Wanneer iemand geen andere afwijking heeft (denk bijvoorbeeld aan de schildklier) en precies eet wat men eten moet, anderhalf tot twee liter water drinkt, voldoende per dag beweegt (sport) en toch dik wordt, loont het vaak de moeite om een lymfemeting te doen. Als je dan een flinke blokkade meet, weet je eigenlijk zeker dat dit dik worden mede door de slechte lymfewerking wordt veroorzaakt. Helaas is er niemand die zo ideaal leeft. Wie snoept er niet eens een keer tussendoor, drinkt wat alcohol of beweegt minder, enz.? Maar als je een blokkade meet weet je zeker dat er minstens een deel van het dik worden altijd aan de lymfe ligt.
Een voorbeeld: stel je eet een bonbon, dat is veel suiker. Bij een goede lymfewerking zou deze suiker volledig verbranden. Bij een slechte lymfewerking zou de suiker niet verbranden en wordt omgezet in vet, bij de mannen gaat dit voornamelijk in de buik zitten en bij vrouwen in de buik en/of billen en/of bovenbenen. Als je de lymfeblokkade weghaalt, krijgt men altijd een betere verbranding! Ook al komt men met andere klachten. Omgekeerd: als iemand zijn vet verbrandt en hij heeft een slechte lymfewerking, dan zal dat vet weer heel snel terugkomen omdat het (deel) van de oorzaak van het krijgen van vet, niet weggehaald is.
(Nu moet men niet denken dat wanneer de lymfe open is gemaakt je weer extra mag snoepen of zo, met het idee dat het nu toch beter verbrand).
men vocht vasthoudt, zoals we eerder hebben vermeld is de lymfewand semipermeabel; vocht kan uit het lymfevat, dit is herkenbaar aan het putjes drukken in de huid, die dan even blijven staan. Men noemt dit oedeem. De cliŽnt zegt dat hij dikke enkels heeft, of de ringen zijn vaak niet van de vingers af kan krijgen.
spataderen heeft, bij een blokkade ontstaat er druk in het lymfevat. Het vat kan onder die druk ietwat uitzetten. Door het uitzetten van de lymfevaten nemen deze meer plaats bv. in het been en drukken ze de oppervlakkige bloedvaatjes dicht. De stuwkracht in de kleine bloedvaatjes wordt nu groter waardoor de klepjes in deze kleine bloedvaatjes knappen en dit is een spatader. Bij een operatie halen ze de spataderen weg maar niet de oorzaak. Er zijn ook andere oorzaken van spataderen, die kunnen wij niet weghalen. Maar de lymfeblokkade is de meest voorkomende en als er een blokkade is, zal dit altijd (mede) oorzaak zijn. Je verkleint dus altijd de kans op terugkrijgen van spataderen. Giftige stoffen meer tijd hebben om in het lichaam opgenomen te worden: slechtere afvoer van afval- en giftige stoffen, zolang deze stoffen in het lichaam zitten kunnen ze nog steeds (wat) vergiftigen. Wat weer de volgende klachten kunnen veroorzaken,

*MOE VOELEN: soms jaren en men kan niets vinden.

*HOOFDPIJN: soms al jaren ieder dag of heel frequent.

*STRESS: de Lymfo-balance kan geen problemen oplossen. Maar hij kan bij stress wel heel goed werk doen als er sprake is van een blokkade. Als iemand zich heel erg druk maakt en/of grote zorgen heeft, maak je een stress hormoon aan. Dit gaat net als giftige stoffen via de lymfe naar de nieren en dan plas je het uit. Is er een ernstige blokkade dan kost het meer tijd om het stress hormoon bij de nieren te krijgen. Al die tijd dat dit hormoon in het systeem aanwezig is, geeft hij een ernstig gevoel van stress af. Dan voelt u zich veel meer gestrest, dan men in werkelijkheid met uw problemen zou zijn, zonder een lymfe blokkade. Alles lijkt erger te worden en een neerwaartse spiraal is bijna niet te voorkomen. Door nu de lymfeblokkade op te heffen, verlaat het stress hormoon sneller het lichaam, u voelt zich beter, reageert positiever, uw omgeving gaat dat ook doen en zo is de positieve spiraal bereikt.

*CHRONISCHE OF VAGE PIJNKLACHEN: bij chronische pijn kan de Lymfo-balance de pijn mogelijk wat verminderen. Bij chronische pijn wordt een hormoon aangemaakt die bij een blokkade de pijn erger kan laten aanvoelen dan de eigenlijke pijn. Dit is net als bij stress een stof die via de lymfe naar de nieren moet en worden uitgeplast. Als deze stof langer in het lichaam blijft, geeft hij de ďmeerpijnĒ af. Die meerpijn kan je dus weghalen als je de blokkade weghaalt. Zo ook bij vage pijnklachten.

*ALLERGIE: de Lymfo-balance kan niet therapeutisch iets aan de allergie doen, wel symptomatisch ( de klachten verminderen). Als men een lymfeblokkade heeft en bijvoorbeeld allergisch is voor kaas en deze zou eten krijgt men een heftigere reactie, dan dat er geen blokkade zit, door de blokkade blijven de immers de giftige stof (hier de kaas) langer in het lichaam en kan zo ondertussen zijn giftige stof (kaas) langer afgeven aan het lichaam. Dit geldt voor alle soorten allergie. (Je moet altijd elke allergie serieus blijven nemen).

INTRODUCTIEBEHANDELING, Daarbij meten wij in slechts 5 minuten of er blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn en ervaart u 15 minuten hoe een behandeling aanvoelt, die normaal 45 minuten duurt. Ook krijgt u meer informatie over hoe de lymfe werken en wat de Lymfo-balance voor u kan betekenen. De kosten van een introductiebehandeling is slechts Ä 25,00. Wel is het maken van een afspraak noodzakelijk.
Het is ook mogelijk om een introductiebehandeling cadeau weg te geven.

BodyLijn
Haviklaan 4
4131 CL VIANEN


Gratis zoekertjes

Met 8477 gebruikers, 3715 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.