Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 4009 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Rioolvliegjes Bestrijden

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op donderdag 11 januari 2018  |  Verloopt op woensdag 11 april 2018
227 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Madovdkamp
Land
Nederland
Telefoon
06 313 026 89
Woonplaats
Amsterdam
Website
Bekijk alle
advertenties van Madovdkamp
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Huur
Prijs
98
Prijs-Optie
Vanaf
Postcode
1081KE
Plaats
Amsterdam
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Rioolvliegjes Bestrijden

Rioolvliegjes, ook wel bekend als motmuggen of latrinevliegjes, zijn zeer kleine motachtige vliegjes die zich niet alleen in de grotere riolen-, maar ook in de kleinere afvoerbuizen van uw badkamer of gootsteen uitstekend thuis voelen. Zij voeden zich met in het rioolslib aanwezige schimmels en bacteriŽn, en het vrouwtje kan-, met name in de zomer, tot wel 200 eitjes per dag leggen. Dat betekent dat de rioolvlieg zich in een razend tempo voortplant, en vanaf het moment dat u de eerste rioolvliegjes in huis waarneemt, is het onder de juiste omstandigheden een kwestie van tijd voor het in uw woning zwart ziet van de vliegjes, en deze een ware plaag vormen.

Als u last heeft van rioolvliegjes in uw woning belt u het best rechtstreeks met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade en maakt u direct een afspraak.
Dan kunt u weer snel van een gezond leefklimaat, en een goed functionerend riool genieten.


Gratis zoekertjes

Met 8526 gebruikers, 4009 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.