Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3696 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Expert taxateur juwelier taxeert uw sieraden, diamanten en zilverwerk

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op maandag 4 december 2017  |  Verloopt op zondag 4 maart 2018
1309 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
Adin
Telefoon
003232136500
Woonplaats
Antwerpen
Website
Bekijk alle
advertenties van Adin
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Postcode
2018
Plaats
Antwerpen
Provincie
BE - Antwerpen
Land
 
 OMSCHRIJVING

Expert taxateur juwelier taxeert uw sieraden, diamanten en zilverwerk

Taxatie van sieraden, juwelen, diamant, edelstenen en zilverwerk op één adres!

Adin heeft alle disciplines voor de taxatie van juwelen, sieraden (nieuw, oud en antiek), antiek zilver, modern zilver, en edelstenen zoals diamant briljant en roos-geslepen, robijn, saffier, smaragd en parels in eigen huis!

taxatie voor verzekering
taxatie voor erfenissen
taxatie van nalatenschappen
taxatie voor onderpand
taxatie na schade
taxatie voor schadebepaling
taxatie voor notarissen
taxatie voor verdeling
taxatie om uit verdeeldheid te treden

Al onze diensten zijn professioneel en discreet!

CONTACTINFORMATIE
Adin, Vestingstraat 16, Antwerpen

openingstijden:
maandag t/m donderdag 10.00 – 17.00 uur
vrijdag 10.00 – 15.00 uur
weekend gesloten

Telefoon België: 03 213 6500
Telefoon Nederland: 0032 3 213 6500

Vanwege de grote aanloop is het raadzaam eerst een afspraak te maken alvorens langs te komen. Makkelijk te vinden in het diamantcentrum van Antwerpen, 2 minuten van het Centraal Station en 3 parkeergarages in de straat.

Voor meer informatie, bezoek onze site: http://www.adin.be/nl/taxatie.htm

TAXATIE VOOR VERZEKERING
Een deskundig opgesteld taxatierapport voor de verzekering bevat een actuele waardering van de vervangingswaarde. Expertise vooraf vrijwaart u bij een eventuele schade van discussie achteraf. Bovendien vergroot een nauwkeurige omschrijving van uw bezit de mogelijkheid een verloren of gestolen artikel op te sporen. Het is aan te raden elke 3 tot 4 jaar opnieuw een taxatie te laten uitvoeren.

TAXATIE VOOR ERFENIS, VERDELING EN SCHENKING
Een taxatierapport in geval van schenkingen, erfenissen en verdelingen biedt de verschillende partijen de gelegenheid om tot een eerlijke verdeling te kunnen komen (met minder kans op onenigheden).

TAXATIE BIJ ONDERPAND
Een vakkundig taxatierapport voor notarissen, advocaten, executeurs-testamentair, belastingadviseurs en bankinstellingen die voor hun clienten een officieel taxatierapport nodig hebben.

TAXATIE BIJ SCHADEBEPALING EN SCHADEGEVAL
Indien een bepaald artikel beschadigd is en een raming is gewenst van de waardevermindering maar ook van de herstellingskosten, restauratie-advies en de mogelijke nieuwe waarde na de reparatie.

PROFESSIONELEN KIEZEN ADIN
Adin taxeert niet enkel voor het publiek, ook werken wij nauw samen met notarissen, advocaten, verzekeringsmaatschappijen, accountants, moderne juweliers, banken, curators, gerechts-deurwaarders en testament executeurs. Ongeacht wat uw precieze situatie is, wanneer u juwelen (al-dan-niet antiek), diamant, briljant, edelstenen, edelmetalen en/of massief zilverwerk heeft.....Adin is het adres voor taxaties!

VOORDELEN TAXATIERAPPORT
Een taxatie die regelmatig up-to-date is gebracht (ongeveer elke 3 a 4 jaar) vereenvoudigt de bewijslast en dus discussies achteraf voor de verzekerde bij schade. De taxaties dienen als bindend beschouwd te worden bij schadeafhandeling. Een regelmatig up-to-date gebracht taxatierapport voorkomt het risico van over- of onderverzekering.

TAXATIEKOSTEN VOOR VERZEKERING:
* 2% van de getaxeerde waardebepaling
* minimumtarieven: 10 Euro per artikel, 50 Euro per rapport
* eventuele bijkomende kosten zoals edelsteenkundig onderzoek, verplaatsing etc.

TAXATIEKOSTEN VOOR VERDELING OF WAARDEBEPALING BIJ EVENTUELE VERKOOP
* 3% van de getaxeerde waardebepaling
* minimumtarieven: 10 Euro per artikel, 50 Euro per rapport
* eventuele bijkomende kosten zoals edelsteenkundig onderzoek, verplaatsing etc.

INTERESSANT: Deze laatste taxatie kan in de meeste gevallen ook als bod beschouwd worden. Onze taxateurs beoordelen de artikelen, maken een verslag en schrijven daarin dat de waardebepaling zoals vermeld gedurende enkele dagen als bod door Adin beschouwd kan worden. Wanneer u binnen de vermelde periode de artikelen aan Adin verkoopt, betalen wij u de kosten, die u voor de taxatie van die artikelen gemaakt heeft, terug.

INTEGRITEIT
Werken met Adin is aangenaam; onze allesomvattende service bevat discretie, vertrouwen, professionalisme en kennis van de internationale markten. Maar wat misschien net zo belangrijk is, Adin biedt u zijn jarenlange ervaring aan. Wanneer u een bepaald artikel, nalatenschap, erfenis of situatie wenst te bespreken, of meer wenst te weten over hoe wij werken, contacteer ons zonder enige verplichting. U kunt ons bezoeken in onze hoofdzetel te Antwerpen (liefst na afspraak).

ACHTERGRONDINFORMATIE
Onze directeur Dhr. Elkan Wijnberg is meester-goudsmid, diamantair, edelsteenkundige, Lid van de Belgische Kamer van Deskundigen, Gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechtelijke Opdrachten en lid van de prestigieuze American Society of Jewelry Historians.


Gratis zoekertjes

Met 8329 gebruikers, 3696 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.