Gratis Adverteren BelgiŽ | SNEUP.BE Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS GRATIS ZOEKERTJES
Zoek in 3715 advertenties
Top Partners
Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.
Direct Wonen Huren

Afslanken, met hoogwaardig eiwitdieet!!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op woensdag 27 december 2017  |  Verloopt op dinsdag 27 maart 2018
1382 keer bekeken
 ADVERTEERDER
Naam
BodyLijn
Telefoon
0347-375935
Woonplaats
Vianen
Website
Bekijk alle
advertenties van BodyLijn
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
Zoom in
 INFORMATIE
Type
Te Koop
Prijs-Optie
Op aanvraag
Postcode
4131 CL
Plaats
Vianen
 OMSCHRIJVING

Afslanken, met hoogwaardig eiwitdieet!!

Makkelijk afvallen met hoogwaardige eiwitproducten!

BodyLijn in Vianen heeft een groot assortiment proteÔnerijke voedingsproducten, variŽrend van maaltijdrepen, brood en snacks, tot aan soepen en shakes.

Door dagelijks enkele maaltijden of tussendoortjes te vervangen door een proteÔnerijk voedingsproduct, is het mogelijk binnen 30 dagen tijd 4 tot 6 kiloaf te vallen. Doordat deze manier van afslanken goed in uw dagelijks leven is in te passen, boekt u snel resultaat en houdt u het dieet gemakkelijk vol.

Toepassingen:
Afslanken
Overtollig vet verbranden
Duurzaam behoud van gewicht
Opbouw van spiermassa
Te gebruiken als sportvoeding

Niets is zo lastig als afslanken, terwijl uw gezin 's avonds lekker zit te tafelen.

BodyLijn laat u overdag uw maaltijden en/of tussendoortjes vervangen, terwijl u 's avonds gewoon met uw gezin mee kunt eten!
De producten uit de Nutrition voedingslijn zijn vervaardigd op basis van hoogwaardige eiwitten (proteÔnen).
Deze zorgen ervoor dat het hongergevoel wordt onderdrukt en u zich fitter voelt.
Bovendien zal uw lichaam, door het veranderde voedingspatroon en de minimale inname van suikers en vetten, de vetreserves aan gaan spreken om de nodige energie te leveren.
Dankzij het grote aanbod aan eiwitten, wordt de spiermassa, nodig voor de dagelijkse activiteiten, goed beschermd. U verliest dus alleen vet!

U voelt zich fitter en heeft geen last van een hongergevoel.

Het proteÔne dieet bestaat uit drie blokken van 10 dagen, waarbij het aantal proteÔnerijke voedingsproducten per blok verschilt. In het eerste blok gebruikt u 4 Nutrition producten. In het tweede blok zijn dat er 3 en in het laatste blok nog slechts 2.
Het maakt niet uit welke maaltijden en/of tussendoortjes u daarbij vervangt.Wťl is het belangrijk om, tijdens het dieet, dagelijks voldoende zuivel en groente te consumeren en 1 ,5 tot 2 literwater te drinken. Voorafgaand aan het proteÔnedieet, vindt een intakegesprek plaats, waarbij een bodyanalyse en een lichaamsmeting worden gedaan. Aan de hand daarvan wordt een individueel plan opgesteld, waarmee u de eerste 30 dagen aan de slag gaat.

Om succesvol af te slanken ťn dit vol te houden is variatie erg belangrijk.

De voedingslijn bestaat uit ruim 20 verschillende producten en wordt regelmatig uitgebreid. BodyLijn biedt u onder meer: gezouten snacks, warme en koude dranken, proteÔnerepen, soepen, shakes en mix voor omelet, brood en pannenkoeken. Alle producten zijn vervaardigd op basis van hoogwaardige eiwitten en zijn zowel geschikt als maaltijdvervanger als tussendoortje.
Voor informatie zie onze site of kunt u bellen naar 0347-375935

BodyLijn
Haviklaan 4
4131 CL Vianen


Gratis zoekertjes

Met 8477 gebruikers, 3715 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneup.be dŤ snel groeiende gratis zoekertjes advertentiesite in BelgiŽ.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mŤt mini-afbeelding - Ťn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je zoekertje laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en adverteer gratis je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde Belgische marktplaats Sneup.be.
Sneup.be is nimmer aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.